Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Assortiment cactus- en succulenten kweker Giromagi nu te bestellen als daghandel

“Voor 10:00 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd in de box.” Deze zin gaat nu ook op voor het assortiment van de cactus- en succulentenkweker Giromagi uit Italië. De Italiaanse kweker heeft in Green Collect Sales een partner gevonden die de daghandel voorraad zal gaan beheren in Nederland. Vanuit deze voorraad, die zich bevindt in De Kwakel, zal het Nederlandse bedrijf de orderverwerking gaan verzorgen. Daarnaast zijn zij het aanspreekpunt zijn voor Nederlandse en Belgische klanten.

Het assortiment van de cactus- en succulentenkweker Giromagi uit Italië is vanaf week 48 te bestellen als daghandel. Het bedrijf is gevestigd in Toscane en de markt kent hem o.a. van zijn eigen cactus- en succulenten in potcover. Het beschikt over een productieruimte van zo’n 50.000 m2 en produceert elk jaar zo’n 10 miljoen cactus- en succulenten voor de internationale markt.

Door de samenwerking met Green Collect Sales wil het Italiaanse bedrijf meer Nederlandse en Belgische klanten gaan beleveren, zonder dat de klant meerdere karren kan nemen en zo de transportkosten kunnen worden gedrukt.

Bestellen via Floriday
De daghandel voorraad in De Kwakel met cactus- en succulenten is te bestellen vanuit het Floriday account van Giromagi. Vanuit dit account kan de klant de actuele daghandel voorraad bekijken en bestellen. Op deze manier hopen Giromagi en Green Collect Sales verwarring te voorkomen bij de klant. Daarnaast zijn alle artikelen die in De Kwakel staan te herkennen aan hun artikelcode, die eindigt met de letters NL.

Voor vragen kan men terecht bij Gerard Boerlage of Roy Boerlage van Green Collect Sales:

Gerard Boerlage, gerard@greencollectsales.com of +31683521006
Roy Boerlage, info@greencollectsales.com of +31 6 31914984

Publicatiedatum: