Kamerlid in de kas: "Ik heb nog nooit zo vaak mijn handen moeten wassen voordat ik ergens naar binnen mocht"

CDA Tweede Kamerlid Derk Boswijk was afgelopen vrijdag te gast in de kassen van MR Seeds en Anthura. Op LinkedIn schrijft hij over het bezoek aan de kassen van zaadtelers Maikel van den Berg en Roy Persoon van MR Seeds: "Ik heb nog nooit zo vaak mijn handen moeten wassen voordat ik ergens naar binnen mocht."

Op Twitter zijn foto's van zijn bezoekronde, ook aan een koeienstal, te zien.

Greenport West-Holland doet verslag van het bezoek van het Kamerlid aan de kassen. Boswijk bracht een bezoek aan de Greenport samen met gedeputeerde Meindert Stolk (voorzitter Greenport West-Holland), Michel Rogier (fractievoorzitter CDA Provinciale Staten), Jolanda Heistek (directeur Greenport West-Holland) en raadsleden van de gemeente Lansingerland.

Boswijk reageert er als volgt: “Ontzettend inspirerend dat er ondernemers zijn die in tijden van tegenslagen het hoofd koel kunnen houden en kijken naar de kansen. Als overheid moeten we randvoorwaarden schetsen en de exacte invulling overlaten aan de ondernemers. Mijn gevoel is vaak dat de overheid uit wantrouwen naar ondernemers opereert en dat kan anders.”


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven