Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hendriksen met het hele gezin voor een half jaar naar Afrika

De productie van stek in Oeganda gaat goed, maar natuurlijk niet vanzelf. We spraken Simon en Corina Hendriksen begin dit jaar al over hun plan om er voor langere tijd heen te gaan. Dat is nu dan ook daadwerkelijk gebeurd, samen met hun drie kinderen zijn zij eind oktober afgereisd en het gezin zal een half jaar lang verblijven aan de noordelijke oevers van Lake Victoria. 

“Het is goed om hier een langere periode te zijn, de kweek te kunnen volgen en samen met de medewerkers hier de kwekerij naar een nog hoger niveau te brengen", vertelt Simon. "Ben je er maar een paar dagen dan zie je niet het hele proces, dat kan nu wel. Er zijn genoeg verbeterpunten, maar heel veel gaat ook goed. Dat hebben we onlangs gevierd met taart voor de managers en een flesje frisdrank (een sodaatje zoals ze het hier noemen) voor het personeel."

"Online zijn we natuurlijk nauw verbonden met de collega’s op ons bedrijf in Nederland, die het gelukkig ook zagen zitten dat wij er een half jaar niet zijn. We zijn onze collega’s hier dankbaar voor, want ook al werken Corina en ik hier gewoon door, er komt toch meer op hun bordje terecht.”

Een half jaar is een hele onderneming: huis huren, kids naar school en überhaupt heel veel dingen regelen. "We leven als gezin nu in een andere cultuur met veel andere gewoontes. Het is niet altijd makkelijk, maar het is een verrijking voor ons allemaal. En niet alleen voor ons, ook voor de kwekerij. We hopen onze klanten hiermee nog beter stekmateriaal te kunnen leveren."

Voor meer informatie:
D.J. Hendriksen & Zn BV
Burgemeester Smitweg 95
2391 NG Hazerswoude Dorp
+31 (0)172 587403
info@djhendriksen.nl
www.djhendriksen.nl