Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nolina breidt assortiment potrozen uit

Nolina Kwekerijen neemt 9, 10 en 11 november deel aan de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. De producent van pot- en tuinplanten geeft in stand 19.12 bijzondere aandacht aan de uitbreiding van de Nolina Roses Ø 7 cm in aantallen én in kleuren.

Door de huidige ontwikkelingen heeft de allround leverancier van potplanten besloten de productie van potrozen iets aan te passen. Mede hierdoor zijn de Nolina Roses in Ø 17 cm pot een seizoen product geworden en vanaf eind april 2023 weer beschikbaar.

Van de succesvolle Nolina Roses Ø 7 cm Gigi worden de aantallen echter fors uitgebreid. Naast deze mooie compacte rozen zijn vanaf week 12 2023 meerdere kleuren verkrijgbaar. Welke nieuwe kleuren dat zijn, maakt Nolina bekend op de Trade Fair.

Gigi is onderdeel van de Nolina Roses Ø 7 cm Collection. De rijkbloeiende potrozen van deze collectie blijven mooi compact en ontwikkelen constant nieuwe bloemknoppen. De Ø 7cm Collection rozen hebben bovendien een uitstekende houdbaarheid.

Het sales-team van Nolina Kwekerijen verwelkomt u tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair graag in stand nr. 19.12.

Voor meer informatie:
Nolina Kwekerijen
Oudendijkseweg 11
2481 KE Woubrugge
Tel.: +31 (0)172 518 265
sales@nolina.nl
www.nolina.nl

Publicatiedatum: