Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe orchidee dioro

Tijdens de Orchid Inspiration Days, gehouden van woensdag 5 tot en met vrijdag 14 juni, 2024 geeft Opti-flor een sneakpreview van Dioro. Met haar weelderige, grote witte bloemen en bijzondere vorm moet deze bloem schoonheid toevoegen aan elk interieur; thuis of op het werk.

Dioro is de nieuwste orchidee in de Creative Collection. Begin september zal Dioro haar weg vinden naar haar klanten. "DIORO is een compact bewegende schoonheid die haar naam ontleent aan de New Look van Christian Dior. Dit inspirerende en iconische silhouet was een ware inspiratiebron voor DIORO, want de plant heeft veel body en een zeer stevige, compacte vorm", zegt Marketing Manager Tim van Leeuwen. "De plant straalt luxe én creativiteit uit en is daarom een vanzelfsprekende toevoeging aan de Creative Collection van Opti-flor. Uiteraard is Dioro verkrijgbaar in een mooie combinatie met D.O.C.G. keramiek."

Tijdens de Orchid Inspiration Days van woensdag 5 tot en met vrijdag 14 juni is Dioro voor het eerst te zien in het Experience Center van Opti-flor.

Voor meer informatie:
Optiflor
Tel: 0031 (0) 174 705110
[email protected]
www.optiflor.nl

Publicatiedatum: