Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teeltlocatie Poeldijk Together2Grow volledig over op led

Together2Grow investeert volop in duurzaamheid. De overstap van Son-T belichting naar volledig led is dan ook een logische ontwikkeling.

De afgelopen jaren is op alle drie de teeltlocaties al gekozen voor een hybride vorm van belichting en nu is op teeltlocatie Poeldijk de volgende stap gezet naar volledig led. Met de oplevering van de nieuwe led-installatie kan ook deze winter Together2Grow haar klanten voorzien van de mooiste Alstroemeria ’s en Florinca’s.

Net als veel andere Decorum kwekers zal Together2Grow de komende jaren verder verduurzamen. ''De teelt van Alstroemeria’s en Florinca’s leent zich hier uitermate goed voor. De teelt is niet warmte-intensief en er wordt al veelvuldig gebruikgemaakt van biologische gewasbescherming. Daarnaast is weerbaar telen een belangrijk onderdeel om de cirkel van verduurzaming rond te krijgen'', aldus Bernard Zuidgeest, een van de ondernemers van Together2Grow.

Tekst & beeld: Decorum

Publicatiedatum: