Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijving Poinsettia Message Printz van start

Vanaf vandaag kunnen exporteurs zich weer inschrijven voor de Poinsettia Message Printz. Het concept van SV.CO waarbij het blad van de Kerstster wordt voorzien van een print is leverbaar in week 49 & 50 en te reserveren tot en met 1 november. Voor een van de eerste vijf klanten staat een leuke prijs te wachten.

Het concept bestaat uit een Poinsettia 6cm waarvan het blad geheel naar wens voorzien wordt van een print; een kerstwens of bijvoorbeeld een logo. Verder bestaat het uit een keramieken sierpot met een cadeaudoosje eromheen, voorzien van content voor de consument.

Tot en met 1 november kunnen exporteurs het product reserveren, voor uitlevering in week 49 & 50. Onder de eerste vijf klanten die een reservering plaatsen zal SV.CO een winnaar loten wiens kantoor opgevrolijkt zal worden met de bedrukte Kerststerren en wat lekkers.

Het idee van een bedrukte Kerstster is ontstaan toen een van de directeuren vijf jaar geleden in Japan een Poinsettia zag met een opdruk. Dit was meer een soort verfvlek maar voor SV.CO was het inspiratie genoeg voor een nieuw concept. De samenwerking werd gezocht met GreenCre8 uit Honselersdijk en inmiddels verschijnt de Poinsettia Message Printz voor het vierde jaar op de markt.


Voor meer informatie:
SV.CO
+31 (0)174 515448
[email protected]
www.svco.nl

Publicatiedatum: