Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Neem een kijkje in een TTA-kas in China

Vorig jaar heeft TTA een complete productielijn voor zaailingen geïnstalleerd bij Shanghai Yuanyi Seedling. Dit is een tuinbouwbedrijf gevestigd op Chongming Island, met zaailingen als core business. Een perfecte match voor TTA als een belangrijke technologieleverancier binnen de tuinbouw.

De gehele productielijn bestaat uit veel TTA apparatuur zoals meerdere ontkiem-, verplant-, plak-, was- en verpakkingslijnen, LINR robots, TLF laadrobots, pottenvullers, en het gehele interne transport. Ook apparatuur van gelieerde partners maakt deel uit van het bedrijf. Javo leverde meerdere substraattoevoersystemen, Ellepot een productielijn voor papieren potten, en DaRos drie zaailijnen.

Wilt u meer weten over dit interessante project? Bekijk het filmpje waarin Vice General Manager Jiang meer vertelt over het bedrijf en waarom zij voor TTA hebben gekozen voor hun automatisering.

Voor meer informatie:
Tuinbouw Technisch Atelier
info@tta.eu
www.tta.eu    

 
 
Publicatiedatum: