Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekers kerstster gevraagd enquête in te vullen in belang van verhoging verkoop

Door deze enquête in te vullen, kunnen kwekers helpen de groei en ontwikkeling van de Europese poinsettiasector te ondersteunen. De resultaten zullen worden gedeeld voor kennisuitwisseling in heel Europa.

Stars for Europe vraagt poinsettiatelers uit heel Europe om deel te nemen aan de speciale enquête, met als doel om de kansen van de sector op groei, financiering en kennisuitwisseling te vergroten. De enquête maakt deel uit van het lopende, door de EU gefinancierde, project Stars Unite Europe. Dit wordt geleid door SfE, het door de sector gesteunde marketinginitiatief voor heel Europa, dat de verkoop van poinsettia's wil verhogen.

Deelnemen aan de ondervraging kan hier.

De enquête is bestemd voor Europese poinsettiatelers. Het is volledig anoniem, beloven de initiatiefnemers. Er word geen enkele informatie gevraagd die bedrijven kan identificeren, behalve het land.

Wat levert het op voor producenten?
Met de feedback kunnen deelnemers Stars for Europe (SfE) en alle aangesloten kwekers helpen belangrijke inzichten te verwerven in de perspectieven op duurzaamheid in de sector. Deze inzichten worden via de lopende, door de EU gefinancierde projecten van SfE doorgegeven aan de EU-financieringsinstantie REA (European Research Executive Agency) en zullen worden gebruikt ter ondersteuning van de ontwikkeling van toekomstige projecten en financieringsaanvragen. Deze projecten hebben op hun beurt tot doel de poinsettiasector in het algemeen te ondersteunen. In de eerste plaats via marketing en promotie, die voor omzetgroei zorgen. En daarnaast via ondersteuning en ontwikkeling van de sector door het delen van kennis en middelen in de toeleveringsketen. 

SfE wordt geleid door poinsettiaveredelaars Beekenkamp Plants, Dümmen Orange, Selecta One, en Syngenta Flowers. Van 2017 tot 2020 initieerde de campagne meer dan 9200 verschijningen in de media, waarmee 1,8 miljard mensen werden bereikt met strategische content, naast een schat aan andere promotieacties, zowel digitaal als traditioneel.

Bron: Stars of Europe

 

Publicatiedatum: