Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kweker introduceert nieuw merk terrasplanten 'van outstanding kwaliteit'

Kwekerij Verhelle komt met een nieuw merk terrasplanten op de markt: OUTstanding 

“Met OUTstanding richten we ons 100% op de consument”, zegt bedrijfsvoerder Steven Verhelle. “Voor het assortiment Ajuga’s, Begonia’s en Muehlenbeckia’s gingen we niet over één nacht ijs. Jarenlange selectie werpt vandaag zijn vruchten af. Alleen de planten die aan onze kwaliteitseisen voldoen, halen de eindmeet. Het resultaat? Oersterke tuinplanten die ultralang meegaan zonder veel onderhoud. We selecteren ook op verrassende eigenschappen die je niet snel ergens anders vindt. Zo zijn onze Ajuga’s verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook onze Begonia is uniek. Bovendien is dit een work in progress. Volgend jaar brengen we een nieuw verrassend assortiment op de markt.”

Om consumenten nog langer van hun tuin- en terrasplanten te laten genieten, voorziet Verhelle een QR-code op elk etiket. Deze leidt de consument meteen naar de productpagina met de nodige verzorgingstips. De buitenplanten bloeien trouwens van nature, dat wil zeggen zonder toevoeging van temperatuur of chemische middelen.

Voor meer informatie: 
OUTstanding 
+32 475 53 06 90
www.outstandingplants.be 

 

Publicatiedatum: