Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Of Holstein Flowers na winnen Glazen Tulp Award weer meedoet? "Wie weet"

De deadline voor aanmelding voor de tweede ronde van de Glazen tulp Award nadert. Het kan nog tot en met 2 september. Holstein Flowers vertelt, voor wie eventueel nog zou twijfelen, wat deelname aan deze verkiezing hen heeft gebracht.

Gerbera Smeagol  van Holstein Flowers uit De Lier won vorig jaar Glazen Tulp Award in de categorie Snijbloemen. Smeagol kenmerkt zich door de harde, lichtgekrulde bloemblaadjes, met in het midden een felle paars/roze krans. Bovendien is Smeagol lang houdbaar. “Deze award is een kroon op ons werk”, vertelt marketing- en communicatiemedewerkster Iris van Santen. Holstein Flowers is een hecht familiebedrijf. Het bedrijf startte in 1946 en sinds 1974 begonnen zij met het telen van gerbera’s. Inmiddels staat ook de derde generatie aan het roer. De liefde voor de gerbera zit al jarenlang diep in hun DNA verankerd.

“De Glazen Tulp Award heeft ons veel mooie reacties en publiciteit opgeleverd”, vertelt Iris. “Niet alleen na het winnen van de Award, maar ook ervoor, in aanloop naar de bekendmaking. Vanaf het moment dat we genomineerd werden, heeft Royal FloraHolland veel aandacht besteed aan de producten. Onder andere op social media, via nieuwsbrieven en de website. Ook op de Trade Fair in Aalsmeer werden de kanshebbers mooi in de spotlight gezet in de stand van Royal FloraHolland.”

Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk werden ze in De Lier feestelijk verrast door Romeo Sommers met de mededeling dat ze de winnaar waren van de Glazen Tulp Award. Compleet met confetti, muziek, een rode loper en natuurlijk die mooie felbegeerde Award. “Daarmee waren we natuurlijk ontzettend vereerd. We hebben Holstein Flowers weer extra op de kaart kunnen zetten als specialist in het veredelen en kweken van gerbera’s met de meest bijzondere vormen en kleurcombinaties.”

“Of we dit jaar weer meedoen met een nieuw aanstormend talent? Dat kunnen we nog niet met zekerheid zeggen. Op onze eigen veredelingsafdeling zijn we altijd druk met het ontwikkelen van nieuwe, unieke gerberasoorten en er komen wel weer mooie nieuwe soorten aan. Dus wie weet!”

Aanmelden voor de editie van dit jaar van de Glazen Tulp Award kan hier. 

Op 15 november maakt de organisatie de finalisten bekend en 15 december is de uitreiking van de Glazen Tulp.

Bron: Royal FloraHolland 

Publicatiedatum: