Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kweker introduceert eerste eigen cactusconcept

De Hoekse kweker HouwenPlant ontwikkelt haar assortiment succulenten en cactussen. Het eerste concept van de kweker die zelf spreekt van 'een beperkt assortiment succulenten en cactussen' is de cactus Zig Zag 9 cm (Epyphillum Anguliger).

HouwenPlant teelt en verkoopt planten waar consumenten lang plezier van hebben. Epyphillum Anguliger 9 cm sluit daarmee aan op het bestaande productenpakket van lang bloeiende kamerplanten Anthuriums in 6-7-9-12-14-17-25 cm, Phalaenopsis 6 cm/ Blooming mix 6 cm en Heliconia 17 cm.

Een Zig Zag 9 cm is ook lang houdbaar en door de groeiwijze van de plant kan de consument deze zelfs als hangplant laten doorgroeien. Zie het onderstaand pictogram.

De kwekers geloven in het bieden van kant-en-klaar oplossingen voor consumenten. Het concept Zig Zag 9 cm bestaat uit een handige smartcup (gesloten bodem) welke direct in de woonkamer/ keuken/ kinderkamer, etc. neergezet kan worden. De smartcups worden uitgeleverd in een transparante 9-gaats tray. 

Met het concept Zig Zag 9 cm wil de kweker de consument een trendy groene eye-catcher bieden. De naam zaagcactus of visgraat cactus spreekt voor zich door zig-zagvormige bladeren. Als de plant doorgroeit vallen de gekartelde bladeren mooi langs de pot en zorgen voor een uniek effect. De plant houdt niet van de volle zon en is makkelijk te verzorgen met 1x per week een beetje water.

HouwenPlant biedt ook seizoensmatig en thematisch toegevoegde waarde aan. Met een leuke keramiek blijft de Zig Zag 9 cm ook nog herkenbaar aan het Zig Zag steeketiket, stelt de kweker. De beschikbare opties in keramiek komen in de catalogus in Floriday te staan.   

Vanaf deze week 34 zijn de eerste Zig Zag 9 cm met +/- 2.000 stuks per week beschikbaar. Reserveer kan bij de contactpersoon van HouwenPlant.

Artikelnaam op Floriday: 09.604.563 DM  Epiphyllum Anguliger Zig Zag in smartcup Zig Zag

Voor meer informatie:
Houwenplant
www.houwenplant.nl

Publicatiedatum: