Groenland en L&M Groep samen verder als One Flora Group

Groenland en L&M Groep vormen sinds 28 juni 2022 één organisatie. De naam van de nieuwe organisatie is One Flora Group. Met de fusie realiseren Groenland en L&M Groep een strategische samenwerking die past bij de groeistrategie van beide familiebedrijven. 

Optimale sierteeltketen
One Flora Group speelt in op de schaalvergroting en professionalisering die gaande is in de sierteeltsector. Door optimaal gebruik te maken van de sourcing van de L&M Groep en het commerciële netwerk van Groenland realiseert de groep naar eigen zeggen een optimale sierteeltketen.

De hele keten onder één dak
Binnen One Flora Group komt de hele sierteeltketen samen. De bedrijven binnen One Flora Group leveren bloemen en planten aan retail, groothandel en consumenten over de hele wereld. De groep bestaat uit de bedrijven: Bloominess, Bouquetnet, Celieplant, Direct Flower Solutions, Flowerfactory, FNQ, Greenpackers Bloominess, Greenpackers Bouquetnet, L&M Rijnsburg, Lilies Direct, Spira, VE Bloemengroothandel, Waxed Roses Sensation en Zami. Gezamenlijk beschikt One Flora Group over een omzet van ruim 400 miljoen euro, waarmee ze een van de grootste spelers in de sierteeltsector zijn.

Het nieuwe bestuur
De directie van One Flora Group wordt gevormd door John Celie (CEO), Jan Willem Leeuwenburg (CEO), Lennard Leeuwenburg (COO) en Maarten Ober (CFO). Zij hebben de ambitie om met alle medewerkers, bedrijven, kwekers, klanten en partners een duurzame groei te realiseren in de mooie wereld van bloemen en planten.

Voor meer informatie:
One Flora Group
www.onefloragroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven