actie Elho

Win een vergroening van de buurt

Het leven anno 2022 vraagt om een nieuw soort bewustzijn, waar vergroenen geen trend maar een levensstijl is. Het is hard nodig voor het welzijn van toekomstige generaties. Elho, farbiaktn van duurzame bloempotten gemaakt van gerecycled plastic, zoekt daarom per direct Groendoeners: stadse groenliefhebbers die zichzelf willen omringen met groen. Of die hun buurt, straat of gevel willen vergroenen, maar niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken.

Ben jij een Groendoener, met een bewuste kijk op de materialen, en weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe je ├╝berhaupt een vergroeningsproject aanpakt? Dan kun je vanaf vandaag een groenplan namens jezelf en de hele buurt opgeven. De beste groenplannen (groot of klein) worden in mei bekendgemaakt waarna elho met een deskundig groenteam aan de slag gaat om jouw groene dromen werkelijkheid te laten worden.

Elho biedt online inspiratie aan Groendoeners in de vorm van advies over verschillende plantenpakketten. Zo kun je met je buurt (of zelf) kijken welke planten het best passen bij jullie vergroeningswensen. Denken jullie bijvoorbeeld aan een pakket voor boomspiegels of geveltuintjes? Of wil je een heel plein vergroenen? Dan kun je het gewenste plantenpakket aanklikken en precies zien welke producten je nodig hebt, inclusief bijbehorend advies voor het planten zelf.

Klik hier voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven