Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vice-president Colombia op bezoek bij Hoek group

Gisteren mocht Hoek group wel heel bijzonder bezoek ontvangen. Vice-President en minister van Buitenlandse Zaken van Colombia, Marta Lucía Ramírez de Rincón, bracht een bezoek aan het bloemenbedrijf in Rijnsburg.

Vlnr: Angelica Arámbulo – Advisor Diplomatic Mission; Lianne de Boer – Marketing Hoek group; Fernando Antonio Grillo Rubiano – Ambassador of Colombia; IJsbrand Guijt – CFO Hoek group; medewerkster Mart Lucia; Marta Lucía Ramírez de Rincón – Vice President en Minister of Foreign Affairs Republic of Colombia; en Peter Hoek Jr. – Director Import Hoek group

Al meer dan 20 jaar importeert Hoek group anjers, rozen en hortensia’s uit Colombia en heeft het bedrijf een sterke handelsrelatie met het land. Samen met de Colombiaanse ambassadeur Fernando Antonio Grillo Rubiano en delegatie, bracht de Vice-President een bezoek aan Hoek group om een beeld te krijgen van de bloemensector die van enorme waarde is voor de Colombiaanse economie en de werkgelegenheid in het land.

Voor meer informatie:
Hoek Group
www.hoekgroup.com

Publicatiedatum: