Checkpoint Americold Westland operatief sinds 13 september

"Vanaf 1 januari 2021 moeten alle goederen die producten van dierlijke oorsprong uit het Verenigd Koninkrijk bevatten een verplichte stop maken bij een veterinair Checkpoint - ook wel Border Control Point (BCP) genoemd - voordat die in de EU vrij verhandeld kunnen worden. Aangezien er geen keuringspunten op de noordoever van de Rotterdamse haven waren, heeft Americold (FKA Agro Merchants) een speciaal grenscontrolepunt gecreëerd op onze vestiging in het Westland ('s-Gravenzande). Het is het enige veterinaire keuringspunt voor alle goederen van dierlijke oorsprong die met de ferry op de noordoever van Rotterdam aankomen (Hoek van Holland & Vlaardingen). We zijn sinds 13 september 2021 open."

"Samen met onze Americold collega's van AFA (voorheen bekend als ETL) in Rotterdam bieden wij onze klanten een totaalservicepakket voor de import van goederen van dierlijke oorsprong uit het Verenigd Koninkrijk. AFA zorgt voor de afhandeling van de documentatie en de verplichte douaneformaliteiten."

"Neem nu contact met ons op zodat we de noodzakelijke voorbereidingen kunnen treffen om te voorkomen dat uw goederen bij aankomst in Nederland worden vastgehouden."

Voor meer informatie:
Frank Nispeling
BD Americold MV & WL
+31 68 267 05 50
frank.nispeling@americold.com

Davy Verveer
AFA
Europe Total Logistics
+31 85 484 85 75
davy@americold.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven