Van commercieel medewerker tot Senior Sales Manager

Ronald Borst 40 jaar in dienst bij Paardekooper

Vandaag, 3 september,  is het precies 40 jaar geleden dat Ronald Borst startte als commercieel medewerker binnendienst bij Van der Windt Verpakking, dat sinds 2013 onderdeel is van Koninklijke Paardekooper Group.

"Ronald is vandaag de dag Senior Sales Manager Agri. De kennis over de diverse verpakkingen die in dit marktsegment gebruikt worden, heeft Ronald in zijn lange loopbaan opgedaan. Voor veel verpakkingen is hij productspecialist geweest; er zijn weinig zaken zijn waarop hij niet 1-2-3 een antwoord paraat heeft", zo vertellen zijn collega's.

"De kennis over druktechnische zaken heeft Ronald in zijn beginperiode opgedaan. In 1981 waren bedrukte verpakkingen net in opkomst. Ronald startte zijn carrière met bedrukte aardappelzakken. Dat vond hij wel interessant en binnen de kortste keren stond hij te boek als bedrukkingsexpert. Er werden in die tijd heel veel aardappeltelers die ieder hun eigen bedrukte zak hadden. Ronald regelde dat daar een registratiecode op kwam, zette de ontwerpstudio op en verkocht ze ook nog eens. Uiteindelijk kwam hij voor de keus om óf de grafische óf de commerciële kant op te gaan. Hij heeft voor dat laatste gekozen! Met enige regelmaat haalt hij nog zijn loep uit zijn zak om een bedrukking te inspecteren."

"Ronald is na 40 jaar nog steeds even enthousiast en betrokken als toen hij in 1981 in dienst kwam. Door zijn collega’s wordt hij gezien als wandelende bibliotheek, maar ook klanten weten hem te vinden als kennisbron en dé man bij wie je moet zijn als niemand het meer weet."

Wil je Ronald feliciteren? Mail dan gerust naar ronaldborst@paardekooper.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven