Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jubileum Frans van der Weiden, Van den Bos Flowerbulbs

In 40 jaar van Prullenbakkenjongen naar Commercieel Directeur

Frans van der Weiden is begin deze maand 40 jaar in dienst bij Van den Bos Flowerbulbs en vanochtend werd hij daarom door collega's, op het bedrijf in Honselersdijk en wereldwijd via de digitale kanalen, in het zonnetje gezet.

Frans is ooit begonnen als ‘prullenbakkenjongen’, zoals de oud-eigenaren Jan en Toon van den Bos hem noemden, maar nu al jaren Commercieel Directeur. In de afgelopen 40 jaar heeft Frans geholpen om het bedrijf te laten groeien naar waar het nu anno 2021 is: een wereldspeler in leliebollen, freesia en calla knollen.

Frans was 17 jaar oud toen hij begon als manusje van alles en heeft in 1986 de switch gemaakt naar de export vooral richting Amerika. In de jaren die volgden heeft Frans voor Van den Bos de gehele wereld bereist.

"Wij zijn trots als collega’s dat hij al zo lang bij de zaak werkt en hopen nog heel veel jaren in plezier samen te werken", zo laten de collega's weten.

Voor meer informatie:
Van den Bos Flowerbulbs
Dijkweg 115
2675 AC Honselersdijk
+31 (0)174 612 121
info@vandenbos.com
www.vandenbos.com

Publicatiedatum: