Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pandemie heeft invloed op vraag naar droogbloemen in het VK

HJ, de oprichter van de Little Ant Store, een Brits droogbloemenmerk, merkt op dat de vraag naar droogbloemen in het VK is veranderd als gevolg van de pandemie. "Mensen zijn gedurende de pandemie milieubewuster geworden. De meeste mensen kopen liever droogbloemen, omdat deze niet alleen duurzamer zijn dan verse bloemen, maar ook maanden, zo niet jaren, goed blijven."

Een enquĂȘte die onlangs door BCG onder 3.000 mensen werd gehouden, wees uit dat mensen zich nu sterker bewust zijn van het feit dat hun menselijk handelen het klimaat en de natuur schade toebrengt dan voor de Covid-19-pandemie.  



Invloed economisch klimaat
Daarnaast merkt HJ dat mensen ook minder uitgeven vanwege het economische klimaat. "Klanten kopen liever wat grotere bossen voor gebruik in eigen huis omdat dit voordeliger is. Om hier beter op in te kunnen spelen, zal Little Ant Store nu ook grotere bossen droogbloemen introduceren, die klanten met een gerust hart kunnen kopen zonder bang te hoeven zijn dat ze verleppen of verkleuren, zoals bij verse bloemen wel het geval is," voegt HJ eraan toe. 

Bezorging
Zelfs aan de de bezorgingsmethode werd gewerkt. "Aangezien winkels tijdens de pandemie gesloten waren, gingen veel mensen online op zoek naar cadeautjes die ook als zij niet thuis waren, bezorgd konden worden. De vraag naar brievenbuspakketten nam dan ook flink toe," legt HJ uit. 

Werken aan een bedrijf dat zich aanpast aan de veranderde vraag
Vanwege de veranderde vraag zet Little Ant Store zich in voor een 'groenere' planeet en gebruikt daarom natuurlijke hulpbronnen, duurzame producten, thermische printtechnieken en plasticvrije verpakkingen. Alle bloemen worden met de grootste zorg ingekocht om er zeker van te zijn dat ze het milieu zo min mogelijk belasten. Little Ant Store werkt samen met milieuvriendelijke leveranciers die hoge eisen stellen aan hun producten. 

Voor meer informatie:
Little Ant Store                                       

hello@littleantagency.com

www.littleantstore.com

Publicatiedatum: