Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florein Gerbera’s kiest voor de Reisopack 2830

Om de dozen met gerbera’s goed en veilig naar klanten te kunnen transporteren, zocht Reinier Zuidgeest van Florein Gerbera naar een geschikte omsnoeringsmachine. Deze werd gevonden in de aanschaf van een gloednieuwe Reisopack 2830, welke afgelopen week geleverd werd door Steenks Service. 

Florein Gerbera’s werd in 1998 gesticht door Reinier Zuidgeest en is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de gerbera’s. Zo beschikt Florein Gerbera’s anno 2020 over 35.500 m² aan oppervlakte en worden er 45 verschillende soorten gerbera’s gekweekt.

“Al onze gerbera’s gaan op transport naar het buitenland. Zo hebben wij nu al veel bestellingen uit Rusland voor Internationale Vrouwendag. De gerbera’s zitten dan tot wel 12 dagen in de vrachtwagens, dus het is belangrijk dat deze pallets in goede orde aankomen. Om veilig transport van deze pallets te kunnen garanderen, kozen we voor de Reisopack 2830 van Steenks Service. Hiermee zorgen wij ervoor dat pallets niet tijdens het transport kunnen omvallen, waardoor wij de klant een extra dienst kunnen verlenen.” aldus Reinier.

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
E: info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl



Florein Gerbera
Reinier Zuidgeest
De Bruidsbogerd 1
2671 DK Naaldwijk
E: info@floreingerbera.com
www.floreingerbera.com

Publicatiedatum: