Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

UFO Supplies helpt Ierse plantenkweker aan LED t.b.v. opkweek

Welk type licht is nodig om een hoger stekpercentage stek beter te laten wortelen? Met deze vraag worstelde Fitzgerald nurseries, een plantenkwekerij in Ierland, en een vraag waarmee ze aanklopten bij toeleverancier UFO Supplies.

Deze tekende een op maat gemaakt lichtplan uit. Met de input van Erick Westermand van Fitzgerald en Eric Jansen van Signify, en rekening houdende met specifieke lokale teeltomstandigheden, stelde UFO Supplies enkele praktische aanpassingen voor. "We naderen nu mid-winter, maar mede dankzij de Philips Toplight modules loopt de teelt uitstekend", zo vertelt Erick Westerman.

"Op aanbeveling van UFO Supplies hebben we Leds geïnstalleerd in onze vermeerderingskas. De balans tussen temperatuur en licht is nu beter en we voorzien dan ook een betere productie, met sterkere planten en kortere doorlooptijden. Onder de streep betekent dit voor ons een grote stap voorwaarts en biedt het onze kwekerij nieuwe groeikansen."

Voor meer informatie:
UFO Supplies
Rietwijkeroordweg 15
1432 JG Aalsmeer
T: +31 (0) 297-343603
E: [email protected]
www.ufosupplies.nl

 

Publicatiedatum: