BM Roses presenteert leden eigen verkooporganisatie

Sinds kort heeft BM Roses een eigen verkooporganisatie. Deze bestaat uit medewerkers die al jaren bij de kwekerij in dienst zijn en dus alle ins en outs van het bedrijf kennen. In onderstaande stellen zij zichzelf aan u voor.


Vlnr Jaime, Ed en Wim

Jaime van Marrewijk, 27 jaar en woonachtig in Maasland, is Coördinator kwaliteit en verkoop. "Als partner bij BM Roses hou ik me vooral bezig met de verkoopafdeling. Hierin speel ik een achtergrondrol als coördinator. Klanttevredenheid, kwaliteit en service staan bij mij voorop. Klanten zullen niet zo veel contact met mij gaan hebben, maar met de heren van de binnen- en de buitendienst."

Ed Plugge, 47 jaar en reeds 33 jaar werkzaam bij BM Roses, is Verkoper buitendienst. "De eerste 5 jaar werkte ik als scholier en alweer 28 jaar als vaste medewerker. Alle ins en outs  van het bedrijf zijn mij bekend. Ik ga nu als verkoper buitendienst aan de slag. In mijn vrije tijd is mijn passie hardlopen. Mijn hoop is een fijne samenwerking met u als klant."

Wim van den Akker begon eveneens als scholier bij BM Roses en werkt nu als Verkoper binnendienst. "Na een paar jaar de interne logistiek geregeld te hebben, heb ik nu de plek van verkoper binnendienst ingenomen. Klanttevredenheid is voor mij belangrijk. In mijn vrije tijd sta ik graag op het voetbalveld of rij ik lekker rond op de motor."

Voor meer informatie
BM Roses
E: info@bmroses.nl 
www.bmroses.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven