De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten bundelen krachten op gebied van verkoop in Quality Plants Europe

De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten slaan de handen ineen om in te spelen op de vraag van exporteurs en retailers naar innovatie, maatwerk en meer toegevoegde waarde. Dit doen zij onder de noemer “Quality Plants Europe (QPE)”. "Op deze manier hopen zij in te spelen op het in hoog tempo professionaliseren van de sector, de wens van exporteurs en retailers om zich te onderscheiden in de markt en de behoefte aan meer efficiëntie in de keten van de producent naar consument."

Door de wensen van exporteurs en eindklanten te combineren met productkennis en productaanbod ontstaat er een korte vraag gestuurde keten. Door samen activiteiten op het gebied van verkoop, logistiek, marketing, kwaliteitszorg en ICT te bundelen hoopt men een interessante(re) partner te worden voor zowel kweker, exporteur als retailer. Vervolgens moet dit resulteren in het leveren van kwaliteitsproducten in complete en winkelklare oplossingen van tuin- én potplanten.

Met enkele 'grote en gerenommeerde' aanbieders van tuin- en potplanten zijn gesprekken gaande om ook bij QPE aan te sluiten. Meer nieuws hierover volgt t.z.t. (vermoedelijk begin volgend jaar).

 

Voor meer informatie:
Quality Plants Europe
Arie Stolk
T: +31 6 54746818
E: arie@qualityplantseurope.nl

NB. De officiële lancering van Quality Plants Europe zal in januari 2021 plaatsvinden. Daarna zal ook de nieuwe website live gaan: www.qualityplantseurope.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven