Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HouwenPlant breidt aanbod uit met heliconias

Kwekerij HouwenPlant uit Hoek van Holland breidt het assortiment uit met de bloeiende kamerplant heliconia. De marktleider in potanthuriums heeft met veredelaar Dümmen Orange gekeken naar een waardevolle aanvulling op het huidige assortiment om in te spelen op de vraag vanuit de markt. Deze maand worden de heliconias verder bij de handel geïntroduceerd.

Johan van der Houwen (links) en Marco van der Goes (rechts) eigenaren HouwenPlant

Haal de tropen in huis met heliconias
De eerste heliconias zijn per direct en jaarrond verkrijgbaar in de potmaten 12 cm, 14 cm en 17 cm. De planten vinden hun oorsprong in Zuid-Amerika en hebben een opvallende verschijning met de donkergroene bladeren en intens gekleurde gele (Hawaii) of oranje (Curaçao) bloemen.

Inspelen op vraag uit de markt
De komst van heliconias is een aanvulling op het huidige assortiment van tropische planten bestaande uit anthurium, euphorbia milli (milliana) en phalaenopsis. “Wij vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen en daarbij goed de vraag uit de markt in de gaten te houden. Van daaruit besluiten wij ons tropische aanbod uit te breiden en kunnen wij met trots zeggen dat we vanaf heden ook leverancier zijn van heliconias”, aldus Johan van der Houwen en Marco van der Goes van HouwenPlant.

Voor meer informatie:
Houwenplant
info@houwenplant.nl
www.houwenplant.nl

Publicatiedatum: