Mandersloot eerste logistiek dienstverlener welke Tsjechië met LZV’s belevert

Per vandaag zal Mandersloot als eerste logistiek dienstverlener in Europa met 3 LZV’s(langere en zwaardere vrachtwagencombinaties) op een internationaal traject Tsjechië gaan beleveren. 

Mandersloot, gespecialiseerd in geconditioneerd transport van voornamelijk levensmiddelen, groenten, fruit, planten en bloemen, zal de LZV’s vooral inzetten voor de linehaul van groupage goederen tussen de moedervestiging in Scherpenzeel(gld) en de dochteronderneming in Praag.

Er worden reeds meerdere LZV’s ingezet op het binnenlands transport. De inzet van LZV’s op de lange afstand wordt door directeur Ronald Mandersloot gezien als een belangrijke volgende stap in het proces om de carbon footprint van het bedrijf te verlagen.

Naast de hoofdvestiging in Nederland(Scherpenzeel, gld) heeft Mandersloot meerdere moderne vestigingen in Centraal Europa. Vanaf deze vestigingen is Mandersloot in staat om dagelijks alle grote retailorganisaties in Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Litouwen en Letland te beleveren. Met een vloot van meer dan 200 voertuigen behoort Mandersloot tot de marktleiders in het geconditioneerde groupage vervoer richting Centraal Europa.

Voor meer informatie:
Willem van Leuveren / Ronald Marchal
Mandersloot’s Expeditiebedrijf b.v.
’t Zwarte Land 10
3925 CK  Scherpenzeel
T: +31 33 277644
E: sales@mandersloot.eu
www.mandersloot.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.