Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Albers Alligators installeert nieuw waterbassin

Voorlopig geen watertekort bij LG Flowers

Eind vorige week heeft LG Flowers, in samenwerking met Albers Alligator, twee oude waterbassins omgebouwd tot één groot nieuw waterbassin van Albers Alligator (75m lang x 58m breed x 3m diep). "Samen met zo’n 80 medewerkers de handen uit de mouwen steken. Mondkapjes op, handschoenen aan en gaan! Een soort bootcamp XXL voor medewerkers dus", zo vertelt Joyce Lansbergen.

Behalve een verhoogde opvangcapaciteit is het waterbassin ook voorzien van een doek, welke afhankelijk van het waterpeil automatisch omlaag of omhoog beweegt. Zo blijft het water zo schoon mogelijk.

Verder zijn sensoren ingebouwd, zodat Hoogheemraadschap Delfland op de hoogte is van het waterpeil. Is regen voorspeld, dan kan LG op voorhand het bassin (deels) laten leeglopen, opdat wanneer de regen eenmaal valt, er extra opvangcapaciteit voor handen is. Klik hier voor meer informatie over het zgn Rainlevelr project.

Voor meer informatie:
LG Flowers
www.lansbergen.com

 


Albers Alligator
www.albersalligator.com

Publicatiedatum: