Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verlenging promotie-acties voor kwaliteitsverbetering CC-pool

Container Centralen wil mede door aantrekkelijke promoties de kwaliteit van de CC-pool verbeteren. Betere kwaliteit is een waarborg voor betere processen.

Container Centralen biedt u dit gehele jaar en ook in 2021 nog de gelegenheid om tegen aantrekkelijke tarieven uw niet geregistreerde (eigen) platen en CC-containers in de CC-pool te brengen. Alleen samen met alle gebruikers kan Container Centralen zorgen voor een kwalitatief beter werkende CC-pool.

Container Centralen biedt u tot april 2021 de volgende drie promoties:

1. CC-platen reparatie quota verhogen
U kunt uw eigen platen (die nog niet op contract staan) aanmelden met € 2,00 korting op de inbrengkosten. U betaalt dan alleen de jaarlijkse poolfee van € 0,98 per plaat. Het quotumpercentage voor reparatie van platen is 20% van uw totale contractvolume.

2. CC-platen aankopen
U kunt originele CC-platen aankopen tegen een sterk gereduceerd tarief van € 5,50 per plaat. Dit aanbod is geldig in combinatie met een nieuw aankoop contract van CC-containers. Deze actie is voor de snelle beslissers, de voorraad is beperkt.

3. CC-containers inbrengen
De CC-containers die u in gebruik heeft maar nog zonder onderhoudscontract bij CC kunt u ook in de CC-pool brengen. Meld ze aan, dan voorziet Container Centralen uw CC-containers van een CCTAG5, zodat ze volwaardig mee kunnen draaien in de CC-pool. Wat betaalt u hiervoor? Een eenmalige inbreng van € 10,00 en de jaarlijkse poolfee van € 4,42 per CC-container en € 0,98 per plaat. Deze actie is geldig op basis van de verhouding één CC-container met drie platen, dit betekent een totale jaarlijkse poolfee van € 7,36.

bron: Royal FloraHolland / Container Centralen

Publicatiedatum: