Container Centralen wil mede door aantrekkelijke promoties de kwaliteit van de CC-pool verbeteren. Betere kwaliteit is een waarborg voor betere processen.

Container Centralen biedt u dit gehele jaar en ook in 2021 nog de gelegenheid om tegen aantrekkelijke tarieven uw niet geregistreerde (eigen) platen en CC-containers in de CC-pool te brengen. Alleen samen met alle gebruikers kan Container Centralen zorgen voor een kwalitatief beter werkende CC-pool.

Container Centralen biedt u tot april 2021 de volgende drie promoties:

1. CC-platen reparatie quota verhogen
U kunt uw eigen platen (die nog niet op contract staan) aanmelden met € 2,00 korting op de inbrengkosten. U betaalt dan alleen de jaarlijkse poolfee van € 0,98 per plaat. Het quotumpercentage voor reparatie van platen is 20% van uw totale contractvolume.

2. CC-platen aankopen
U kunt originele CC-platen aankopen tegen een sterk gereduceerd tarief van € 5,50 per plaat. Dit aanbod is geldig in combinatie met een nieuw aankoop contract van CC-containers. Deze actie is voor de snelle beslissers, de voorraad is beperkt.

3. CC-containers inbrengen
De CC-containers die u in gebruik heeft maar nog zonder onderhoudscontract bij CC kunt u ook in de CC-pool brengen. Meld ze aan, dan voorziet Container Centralen uw CC-containers van een CCTAG5, zodat ze volwaardig mee kunnen draaien in de CC-pool. Wat betaalt u hiervoor? Een eenmalige inbreng van € 10,00 en de jaarlijkse poolfee van € 4,42 per CC-container en € 0,98 per plaat. Deze actie is geldig op basis van de verhouding één CC-container met drie platen, dit betekent een totale jaarlijkse poolfee van € 7,36.

bron: Royal FloraHolland / Container Centralen