Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PML start nieuwe luchtvracht charterdienst vanuit Kenia

PML investeert in het charteren van haar eigen vrachtvluchten om haar centrale rol in de aanvoer van verse producten gedurende de pandemie en na Brexit te kunnen blijven vervullen.

Het bedrijf werkt samen met Kenia Airways en heeft een Boeing 787 Dreamliner-toestel gecharterd die twee keer per week van Nairobi naar de Londense luchthaven Heathrow zal vliegen, geladen met versproducten van PML-klanten die hun producten uit Kenia willen exporteren. 

Vanaf 18 november is het bedrijf gestart met de vluchten die nog tot eind december door zullen gaan en waarmee per vlucht 36 ton vracht kan worden verladen. Vanaf januari zal de capaciteit toenemen tot 42 ton. De vluchten vertrekken op woensdagen en zondagen om 4.00 uur lokale tijd. PML kan zodoende de versproducten nog dezelfde dag in het VK afleveren, hetgeen essentieel is om de kwaliteit en houdbaarheid van de producten te waarborgen. 

De stap om een PML luchtvrachtvlucht te charteren, komt precies op het moment dat het bedrijf werkt aan het ontwikkelen van een gespecialiseerde inhouse luchtvracht charterservice om te kunnen beantwoorden aan de toenemende vraag naar het verzenden van perishables per luchtvracht. 

Nick Finbow van PML geeft een reactie op de recente investeringen in het charteren van luchtvrachtvluchten: "We blijven ernaar streven onze klanten een naadloze dienstverlening te bieden en nu de concurrentie binnen het luchtvrachtsegment toeneemt, zijn we op zoek naar een oplossing die onze klanten de snelste verlading van hun versproducten garandeert. De reacties op deze service zijn zeer positief en we verwachten dat de vluchten tot aan de kerst op volle capaciteit zullen worden benut maar ook daarna, wanneer de Brexit-beperkingen van kracht worden, die waarschijnlijk een forse impact zullen hebben op de toeleveringsketen."

 

Voor meer informatie: 
PML
Tel: +44 (0)20 8893 2666
Email: sales@perishablemovements.com 
www.pml-ltd.com  
 

Publicatiedatum: