IQ-packing reinigt transportbanden beter met stoom

Goed reinigen is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar wat is de beste manier in uw AGF-branche? "Met stoom", zegt Peter Splinter van IQ-packing, die in dit artikel zijn ervaring deelt. "Stoom reinigt grondig en zorgt ervoor dat transportbanden en sorteerlijnen echt goed schoon worden. Met minimaal water en chemie: ‘The greenest way to clean’."

"Stoom dringt diep door in de poriën en weekt het vuil los. Transportbanden en sorteerlijnen worden hierdoor echt goed schoon. Ook verwijdert stoom stickerresten op de rollen. Bij stoomreiniging is minimaal water en chemie nodig. Je bespaart tot wel 80%. Kortom, een zeer milieuvriendelijke én kostenbesparende oplossing", aldus Peter.

“Binnen ons bedrijf waren wij op zoek naar een meer grondige reinigingsmethode voor onze transportbanden. Deze transportbanden worden gebruikt voor het verpakken van biologische groenten en fruit voor de retail en tussenhandel. Innovi verzorgde voor ons een demonstratie met de Tecnovap stoomreiniger Steambox mini. Het resultaat van deze demonstratie overtuigde ons van de kwaliteit van stoomreiniging en wij besloten direct drie machines aan te schaffen voor onze drie vestingen. Nu we de transportbanden met stoom reinigen is de schoonmaakkwaliteit veel beter geworden. Stoom reinigt intensiever en je bereikt er alle hoekjes en gaatjes mee om bacteriën te doden. Daarbij gebruiken we minder reinigingsmiddelen wat beter voor het milieu is. Kortom we zijn zeer tevreden", zegt Peter.

Innovi
Innovi B.V. uit Vroomshoop is gespecialiseerd in groene reinigingsoplossingen zoals droogijs stralen, stoomreiniging en enzymatische reiniging. Het bedrijf is exclusief importeur van de machines van Tecnovap, Intelblast en Duplex en enzymatische reinigingsproducten van Realco.

Voor meer informatie:
Innovi
Tel: 0546-660710 
info@innovibv.nl 
op www.innovibv.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven