Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special van november: Logistiek

In november hebben we weer een nieuwe Special en staat het onderwerp 'logistiek' centraal. Op een speciale plaats op de websites en nieuwsbrieven zullen dagelijks artikelen over deze branche gepubliceerd worden, op zowel BPnieuws als op onze internationale nieuwsbrief FloralDaily.

Logistiek
Logistiek is een onderwerp van alle tijden, maar ook hier is de corona een gamechanger en wel in twee opzichten. We rijden en vliegen niet meer en we laten alles thuisbezorgen. Wat doet dit met onze sector?

Daarnaast zijn er blijvende thema's als fijnmazigheid, ontwikkelingen in koelingen en zeevracht en treinverkeer, het openen en sluiten van (verre) markten, het steeds verder digitaliseren van vraag en aanbod, het wijzigingen van import en export eisen, fytosanitaire vraagstukken en plantenpaspoorten en meer.


De Special Logistiek duurt tot en met 30 november. Een maand adverteren op een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kost € 750. Op de internationale nieuwsbrieven is deze positie € 1100. Op de website betaal je € 500 nationaal en €580 internationaal. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Publicatiedatum: