Start inning bijdrage Kennis in je Kas 2020

Op maandag 9 november start de facturatie van de bijdrage Kennis in je Kas (KijK) voor boekjaar 2020. De bijdrage is gelijk aan die van 2019 en bedraagt € 350,- per hectare.
 
Met KijK wordt nieuwe kennis ontwikkeld via gewasoverstijgend onderzoek op het gebied van energie, plantgezondheid en water & milieu. Daarmee kunnen Nederlandse glastuinbouwondernemers de concurrentiepositie blijven behouden en inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en maatschappij.

AVZ administraties
De inning van de telersbijdrage is neergelegd bij een extern administratiekantoor, AVZ Administraties, zodat bedrijfs- en persoonsgegevens vertrouwelijk blijven. Als gevolg van deze opzet zijn de facturen bij diverse bedrijven in de spambox gekomen. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u het email adres van AVZ administraties opslaat in uw contactlijst, of als ‘veilig’ registreert. Het email adres waarvan u de factuur ontvangt: kijk@avzadministraties.nl

KijK betreft de sectorbrede financiering van het gewasoverstijgend onderzoek in de drie innovatieprogramma’s Kas als Energiebron, Het Nieuwe Doen in Plantgezondheid, en Glastuinbouw Waterproof. De afgelopen jaren zijn die projecten gefinancierd uit eerdere collectieve middelen. Sinds begin 2019 vindt de collectieve financiering plaats via Kennis in je Kas.

bron: Glastuinbouw Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven