HilverdaKooij Colombia verandert naam naar HilverdaFlorist Colombia

HilverdaKooij Colombia verandert haar naam in HilverdaFlorist Colombia. De naamswijziging is geïnitieerd door de fusie en reorganisatie van het moederbedrijf HilverdaFlorist B.V. "Met deze stap versterken we onze positie in Colombia, één van de belangrijkste markten voor de snijbloemen."


Jorge Calderón Yepes

Jorge Calderón Yepes, algemeen directeur HilverdaFlorist Colombia, legt uit: 'Deze naamsverandering creëert synergie in verschillende technologische, logistieke en commerciële aspecten. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om het assortiment uit te breiden en sneller te innoveren. We zijn er trots op dat we deze stap zetten. We streven ernaar om een van de belangrijkste strategische partners voor onze klanten in Latijns-Amerika te zijn.'

 

Nieuw logo en huisstijl
Om deze naamsverandering te benadrukken heeft HilverdaFlorist Colombia een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. De huisstijl is in lijn met HilverdaFlorist in Nederland. Bart Sneek, commercieel directeur van HilverdaFlorist, 'Vandaag is weer een mijlpaal voor onze organisatie. Door de huisstijl uit te breiden naar onze dochteronderneming, benadrukken we de sterke samenwerking die er is. Het draagt ook bij aan de herkenbaarheid van ons merk. Het is de volgende stap in het opbouwen van een wereldwijd sterk merk.’

Naast de nieuwe naam en huisstijl is ook de nieuwe website gelanceerd: www.hilverdaflorist.co.

HilverdaFlorist Colombia
HilverdaFlorist Colombia is de jonge planten leverancier voor Dianthus, Alstroemeria en Limonium in Latijns-Amerika. HilverdaFlorist Colombia is een dochteronderneming van HilverdaFlorist in Nederland. Om de efficiëntie te maximaliseren heeft HilverdaFlorist een deel van haar bedrijfsactiviteiten gedecentraliseerd naar Colombia. Dit heeft aanzienlijke voordelen opgeleverd op strategisch, logistiek en technologisch gebied.

HilverdaFlorist focust zich op de veredeling, vermeerdering en ontwikkeling van een uitgebreid assortiment aan snijbloemen, pot- en tuinplanten. HilverdaFlorist is de leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal geschikt voor elke klimaatzone en bijbehorende teelteisen.

Voor meer informatie:
HilverdaFlorist
www.hilverdaflorist.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.