Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lutgo HR verhuist terug naar oud adres

Ruim 12 jaar heeft recruitmentbureau Lutgo HR aan de 'Legakker' in Aalsmeer gewerkt. Sinds 1 mei is er een nieuw adres aan de Lakenblekerstraat 49, ook in Aalsmeer. Dat is een nieuw maar tegelijkertijd ook een vertrouwd adres. Op deze plek begon meer dan 20 jaar geleden Lutgo, toen nog zonder de toevoeging HR, met de speurtocht naar de beste match tussen opdrachtgevers en kandidaten voor vacatures in de sierteelt en AGF.

Gebouw
De afgelopen 12 jaar gebeurde dat vanuit de Legakker in Aalsmeer. De VGB had daar kantoorruimte. En natuurlijk AFAS. En wie kent HBAG nog? Ook de mensen van Lutgo HR hebben er al die jaren met plezier gewerkt en er vele opdrachtgevers en kandidaten mogen verwelkomen. Het gebouw gaat nu verdwijnen.

Uitstraling
Het wordt nu weer het oude adres aan de Lakenblekerstraat 49 in het voormalige 'Zurelgebouw'. Dat gebouw is in de loop der jaren gemoderniseerd en verbouwd. Lauk Bouhuijzen van Lutgo: "Het gebouw heeft een frisse en open uitstraling. Daarin zou iedereen, van kandidaat en opdrachtgever tot bezoeker en geïnteresseerde, zich thuis moeten voelen."

Telefoonnummers
Ook op deze nieuwe locatie wil Lutgo HR kandidaten en opdrachtgevers helpen en inspireren om persoonlijke ambities om te zetten in realiteit. Telefoonnummers en e-mailadressen veranderen verder niet.

Voor meer informatie:
Lutgo
Tel: 0610804667
[email protected]
www.lutgohr.nl

Publicatiedatum: