Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open Dagen bij Van Aert Flowers

Afgelopen woensdag en donderdag hield zomerbloemenkwekerij Van Aert Flowers open huis. In totaal zijn er zo'n zeventig vertegenwoordigers van exportbedrijven en de verschillende veilingen naar Breda gekomen. Annemieke en Corné van Aert kunnen terugkijken op een geslaagd evenement.

De dagen bestonden uit diverse rondleidingen in en rond de kwekerij, waarin Corné en Annemieke hun bezoekers meenamen in de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. En dat er nog het nodige in de nabije toekomst gaat gebeuren, dat werd ook wel duidelijk. Zo zijn bijvoorbeeld de plannen voor het bouwen van nieuwe personeelshuisvesting en een extra verwerkingshal al in een vergevorderd stadium.

Dit moment werd tevens aangegrepen om het nieuwe logo en de website publiekelijk te maken. In de afgelopen maanden is er achter de schermen gewerkt aan de nieuwe uitstraling en deze was net op tijd klaar om te presenteren aan alle aanwezigen.

Voor meer informatie:
Van Aertflowers
Tel: +31 76 - 521 59 40
[email protected]
www.vanaertflowers.nl

Publicatiedatum: