Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MechaTronix richt twee nieuwe bedrijven in Canada op

MechaTronix, leverancier van innovatieve LED-groeilampen, kondigt de oprichting van twee nieuwe bedrijven in Canada, Leamington, aan. Dit ter versterking van haar uitbreiding naar de Noord-Amerikaanse markt.

MechaTronix Americas INC opent een productiebedrijf in Leamington, Ontario, dat is toegewijd aan de productie voor de Noord-Amerikaanse markt. Door lokaal "Made in Canada" LED groeilampen te produceren, vermindert het bedrijf de doorlooptijden naar de markt aanzienlijk en bespaart het op invoerrechten, wat zorgt voor een tijdige en kosteneffectieve oplossingen voor telers in Noord-Amerika.

In maart startte MechaTronix haar eerste grote projecten op aan de West- en Oostkust, wat een belangrijke mijlpaal markeert in de uitbreidingsinspanningen van het bedrijf. Als aanvulling op haar productieactiviteiten richten ze tevens MechaTronix INC op, een verkoop- en technisch servicekantoor, opgericht om lokale ondersteuning te bieden en de servicecapaciteiten te versterken. Het kantoor, strategisch gelegen om overeen te komen met de lokale tijdzones, heeft tot doel de klantervaring te verbeteren en om de lokale terugbetalingsprogramma's effectief te kunnen ondersteunen.

"Deze strategische investeringen onderstrepen onze toewijding om onze aanwezigheid en marktaandeel in Noord-Amerika uit te breiden," aldus Koen Vangorp, CEO van MechaTronix. "Door lokale productie- en servicecapaciteiten op te zetten, streven we ernaar om onze klanten beter van dienst te zijn en de groei in de regio te versnellen."

Voor meer informatie:
MechaTronix
Tel: +31 (0)76 790 16 10
[email protected]
www.horti-growlight.com

Publicatiedatum: