Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Garden Girls herstructureert aandeelhoudersstructuur

Na de herlancering van het merk en de oprichting van het heideplantveredelingsbedrijf Neoplant zet Garden Girls met een herstructurering van de aandeelhoudersstructuur de volgende stap in de toekomst als een de bedrijven in de heideveredeling.

Herlancering van het merk
In 2021 onderging het merk Garden Girls een facelift, waarbij niet alleen de uitstraling, maar ook de merkstrategie en communicatie aan bod kwamen. Door deze herlancering wist Garden Girls zich op een eigentijdse manier te positioneren en de waarden en kwaliteiten van het merk opnieuw te benadrukken.

Oprichting van Neoplant en herstructurering van de veredeling
Met de oprichting van Neoplant in 2022 is een veredelingseenheid ontstaan ​​die zich richt op de ontwikkeling van nieuwe rassen en technieken. Deze herstructurering versterkt de onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van het bedrijf en maakt de weg vrij voor toekomstig succes in de heideveredeling.

De volgende generatie leiders
Dit jaar, als een verdere stap in de generatiewissel, verlaten de oprichters van het bedrijf, Kurt Kramer – pionier op het gebied van heideveredeling – en zijn collega's Helmut Hiedl, Horst Marohn en Johannes van Leuven het bedrijf. Zij geven de teugels door aan de volgende generatie leiders. De meestertuinders Lorenz Hiedl en Vincent Hiedl zullen samen met Claus Geißler vernieuwende perspectieven in het bedrijf brengen.

Lorenz Hiedl is verantwoordelijk voor het veredelen en testen van nieuwe rassen bij Garden Girls. Het ontwikkelen, verzorgen en testen van de moederplanten is het vakgebied van Vincent Hiedl. Als directeur van Garden Girls stuurt en leidt Claus Geißler het bedrijf.

Continuïteit en innovatie
Ondanks de veranderingen blijft Garden Girls trouw aan haar roots en richt zich zoals gebruikelijk op innovatie en vooruitgang. Het werk van de oprichters zal worden voortgezet. Tegelijkertijd is het bedrijf optimistisch over de toekomst en slaat het nieuwe wegen in om zijn positie als leverancier van heideplanten verder te consolideren.

"We kijken vooral uit naar de introductie en verdere ontwikkeling van onze nieuwe Nexxt-rassen, die niet alleen indruk maken met hun levendige kleuren en indrukwekkende helderheid, maar ook met hun uitzonderlijke duurzaamheid. Deze innovatieve rassen zullen een belangrijke bijdrage leveren aan ons assortiment en het aanbod van Garden Girls verrijken met een verdere veelzijdige dimensie", zegt algemeen directeur Claus Geißler.

"We zijn er trots op dat we het succesvolle werk van onze oprichters kunnen voortzetten. En wij zijn blij dat zij ons ook na hun officiële vertrek blijven steunen met advies en ondersteuning. Dit geeft ons een goede positie om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden."

Voor meer informatie:
Garden Girls
Tel: +49 (0)4405 8192
[email protected]
www.gardengirls.de

Publicatiedatum: