Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Denemarken: Gartneriet PKM voegt muehlenbeckia toe aan assortiment bloemen

Als onderdeel van een aanzienlijke uitbreiding van het assortiment van Fairytale Flowers in 2021 zal Gartneriet PKM de Muehlenbeckia vanaf half februari 2021 aanbieden. 

Zowel verkoopmanager Claes Bastrup als productiemanager Steen Jensen zijn tevreden met de toevoeging van Muehlenbeckia bij PKM. Het is weer een stap voorwaarts naar een groter assortiment voor de verschillende seizoenen. Tegelijkertijd willen ze beter gebruik maken van de productiefaciliteiten en een natuurlijke flow creĆ«ren in de productieprocessen. "Muehlenbeckia past perfect in het assortiment van Fairytale Flowers en omdat veel klanten van PKM ook klant zijn van Gartneriet Dugfrisk - voormalig producent van Muehlenbeckia - hopen we dat dit het inkoopproces in de toekomst nog eenvoudiger zal maken voor onze klanten," zegt Claes Bastrup. 

Muehlenbeckia wordt al bijna 25 jaar in Denemarken geproduceerd door Gartneriet Dugfrisk, van wie Gartneriet PKM de mogelijkheid kreeg om de productie over te nemen. 

Het is een goede aankoop voor zowel Gartneriet PKM en de eigenaar van Gartneriet Dugfrisk, Hans Peter Nielsen. Hij zegt: "Het is van groot belang om een goede productie van Muehlenbeckia gaande te houden in Denemarken. Dat is voordelig voor zowel de consumenten als het Deense assortiment." 

In 2021 zal Gartneriet PKM een seizoensassortiment aanbieden met o.a. campanula, woestijnroos, gentiaan, paascactus, lidcactus, tijm, lavendel, helleborus, crassula, vetkruid, euphorbia fulgens en muehlenbeckia. Deze laatste zal vanaf half februari 2021 verkrijgbaar zijn in de volgende maten: 10,5 cm, 8 cm en 5,5 cm.

Voor meer informatie:
Gartneriet PKM
Slettensvej 207-215
DK-5270 Odense N
T: +45 6618 9074
F: +45 6618 7954
E: pkm@pkm.dk
www.pkm.dk

Publicatiedatum: