Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aad Vollebregt nieuwe voorzitter LTO vakgroep Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen

Aad Vollebregt is door het bestuur van LTO Nederland benoemd als nieuwe voorzitter van de vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen. Hij volgt daarmee de huidige voorzitter Henk Raaijmakers op. Vollebregt treedt 16 december aan als voorzitter en is voor een termijn van drie jaar benoemd.

Aad Vollebregt is directeur van Handelskwekerij Gebr. van de Reep BV, een vaste plantenkwekerij in Hillegom. Daarnaast is hij voorzitter van de LTO cultuurgroep Vaste Planten, van de ISU (International Stauden Union) en initiatiefnemer van Perennial Power. Vollebregt licht toe: “Ik kijk er naar uit om me als voorzitter in te zetten voor de toekomst van deze vakgroep en sector. Daarbij zie ik de transitie naar circulaire productie, marketing – groen is belangrijk voor een goed ontwikkelde samenleving – en fytosanitaire zaken als belangrijke thema’s.”

Henk Raaijmakers was sinds 2015 voorzitter van de vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen. Hij heeft zich ingezet voor verbinding en contact met de leden, en het regelen van zaken die voor leden op het bedrijf van belang zijn. Een mooi voorbeeld hiervan is het opstellen van internationale verkoop- en leveringsvoorwaarden voor handel met buitenlandse klanten, exclusief voor de leden van de vakgroep. Naast zijn werk als vakgroepvoorzitter, werkte hij op de inhoudelijke portefeuilles Internationale samenwerking en Promotie en communicatie, waarbij hij vol overtuiging het concept van de Groene Stad uitdroeg.

Vorig jaar op de kennis- en netwerkdag van de vakgroep heeft Raaijmakers aangegeven zijn taak als voorzitter neer te willen leggen. Op 16 december 2020 neemt hij afscheid via een bijeenkomst die ook online gevolgd kan worden. Binnenkort ontvangen leden en relaties hiervoor een uitnodiging.

bron: LTO

Publicatiedatum: