Focco Prins nieuwe verkoopmanager Danziger

Focco Prins is in augustus begonnen bij Danziger als extra verkoopmanager voor de Europese markt. 

Focco zal werkzaam zijn in Nederland en zich concentreren op het optimaliseren van de vraag naar de producten van Danziger in de waardeketen op het niveau van de teler en detailhandelaar.

Focco begon zijn carrière in 1991 bij de Chrysanthemum Breeders Association. Sindsdien heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan in de sectoren voor snijbloemen en pot- en perkplanten. Hij werkte voor bedrijven als Royal Van Zanten, Dümmen Orange, Queen, Floritec en meer. 

Aziatische markt
Meer dan 17 jaar lang was hij gericht op de Aziatische markt, waar hij buitenlandse bedrijven adviseerde en met elkaar in contact bracht. Hij bracht normaal gesproken meer dan de helft van het jaar door in Azië, dus toen de reisbeperkingen kwamen als gevolg van COVID-19, diende deze functie zich op precies het juiste moment aan. "Ik ken de eigenaren Gabi en Micha Danziger al sinds ik begon in de sierteeltsector, dus al bijna 30 jaar nu. In de laatste 5 jaar heb ik nauw met hen samengewerkt in Colombia voor de Queen snij kalanchoës," zegt Focco. "Toen ze me dus voor deze functie benaderden, was de keuze niet moeilijk."

Volgens Ori Danziger, adjunct-directeur, "is dit een strategische stap voor Danziger en onderdeel van het plan om de Europese activiteiten uit te breiden en partners en telers beter te ondersteunen. Dit is nodig als je kijkt naar de vraag die ontstaat vanuit de detailhandel."

Winst boeken in perkplanten
In zijn nieuwe functie bij Danziger is Focco verantwoordelijk voor het onderhouden van zakelijke relaties met detailhandelaren en telers in Europa. Hij is blij dat hij de kennis die hij in de afgelopen jaren wereldwijd heeft opgedaan kan inzetten voor de Europese markt van eenjarige en tweejarige planten. "Er is nog zoveel winst te behalen in de Europese markt van perkplanten en ik ben blij dat ik Danziger kan ondersteunen hun aanwezigheid op dit continent te verstevigen." 

Focco is te bereiken per e-mail op: focco.prins@danziger.co.il 

Voor meer informatie:
Danziger
www.danzigeronline.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.