Jan Terlouw en Wiebe Draijer gastspreker op Duurzame Donderdag Royal Lemkes

Tholen - Afgelopen donderdag organiseerde Royal Lemkes alweer voor de vierde maal een (jaarlijks terugkerende editie van) 'Duurzame Donderdag'. Door omstandigheden niet met het hele bedrijf, maar daarentegen slechts een kleine groepje 'executives' uit onze sector (en publiek via een online livestream), verdiepte men zich wederom in de uitdagingen op het gebied van vergroening en de rol daarin van het handelsbedrijf.


Jan Terlouw

Dit jaar had men een aantal bijzondere sprekers op het menu. Oud politicus en schrijver Jan Terlouw nam, zo meldt men in een korte terugblik op Facebook, zijn gehoor in vogelvlucht mee door 'de geschiedenis van de mensheid' en hoe we een duurzamere en rechtvaardige toekomst kunnen creëren. Ook brachten Maria van der Heijden (directeur MVO Nederland) en Wiebe Draijer (CEO Rabobank) inhoud en inspiratie, en zetten zij ieder aan het denken 'hoe we samen kunnen werken aan een toekomstig bestendige wereld'.


Wiebe Draijer (links) en Michiel de Haan, directeur Royal Lemkes

Voor meer informatie
Royal Lemkes
+31 10 524 3800
mail@royallemkes.nl
www.royallemkes.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.