Klokvoorverkoop-prijs en aanvoerder-minimumprijs bij Veiling Rhein-Maas voor gebruikers van Floriday

Op dit moment is het voor gebruikers van Floriday nog niet mogelijk, om de klokvoorverkoop-prijs en de aanvoerder-minimumprijs op de aanvoerbrief in te vullen. Hiervoor kunt u momenteel de online-omgeving van de jaaraanvoermelding van Veiling Rhein-Maas gebruiken.

Online-omgeving van de jaaraanvoermelding
Dagelijks vanaf 14:00 uur wordt de informatie die u met de EAB heeft meegezonden, verwerkt in deze online-omgeving. U kunt vanaf dit tijdstip uw klokvoorverkoop-prijs en/of uw aanvoerder-minimumprijs invullen of veranderen. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat de doorlooptijd tussen het verzenden vanuit Floriday en het weergeven in de online-omgeving ongeveer 20 minuten is. Bovendien worden alleen partijen met een bijgevoegde foto in de online-omgeving weergegeven.

Het gebruik van de online-omgeving van de jaaraanvoermelding is een tijdelijke oplossing.  Veiling Rhein-Maas en Floriday werken gezamenlijk aan een structurele oplossing, zodat de prijzen direct in Floriday ingevuld kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.