Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steven van Schilfgaarde benoemd voor nog eens vier jaar als CEO

De Raad van Commissarissen van Royal FloraHolland en CEO Steven van Schilfgaarde zijn een tweede termijn van vier jaar overeengekomen. Tijdens zijn eerste termijn van vier jaar was Van Schilfgaarde eerst anderhalf jaar CFO, waarna benoeming tot CEO volgde.

Jack Goossens (r) en Steven van Schilfgaarde tekenden voor de gelegenheid een contract van (bijna) 1,5 meter.

Jack Goossens, voorzitter Raad van Commissarissen, licht toe: “Vier jaar geleden is Steven bij RFH gestart. Hij heeft zich in die tijd ontwikkeld als boegbeeld van onze coöperatie en leider in de sector. Met name de manier waarop Steven als CEO focus heeft gebracht in de strategie en de coöperatie heeft versterkt is indrukwekkend. Rustig, vertrouwenwekkend en met visie heeft Steven ons gebracht waar we nu staan. In deze turbulente tijden zijn dat de kwaliteiten die van waarde zijn in de top van de organisatie. De Raad van Commissarissen ziet in Steven van Schilfgaarde de man die in staat is om de klus af te maken.”

Steven van Schilfgaarde is blij met het in hem gestelde vertrouwen: “De contractverlenging vindt plaats midden in de grootste crisis die de sierteelt ooit heeft doorgemaakt. Ik mag leiding geven aan een prachtig bedrijf in een geweldige sector. Juist in deze crisis toont de sierteelt veerkracht. We doen er alles aan om zo goed als kan hier uit te komen. Gelijktijdig zetten we vol in op digitalisering en landelijk veilen als voorwaarden voor blijvend succes.”

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: