Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Straalen de Vries Transport neemt Bijvoet Transport over

Van Straalen de Vries Transport neemt Bijvoet Obdam over, zo meldt het eerstgenoemde bedrijf in haar nieuwsbrief. “De activiteiten van Bijvoet Transporten zullen vanuit de vestiging in Obdam worden voortgezet. Deze activiteiten zijn een goede aanvulling op onze werkzaamheden en zullen zo veel mogelijk op elkaar worden afgestemd, met als doelstelling om met een gezamenlijke uitstraling zo veel mogelijk synergie voordelen te kunnen behalen. Met de wederzijdse kennis van beide bedrijven zijn we nog beter in staat om de vertrouwde kwaliteit van het werk te waarborgen en de dienstverlening aan de klanten verder te optimaliseren.”

Van Straalen de Vries is met zes vestigingen in Nederland en een wagenpark van ruim 450 trekkers een veelzijdige logistieke dienstverlener met zelfs een last-mile service met elektrische auto’s in Amsterdam.

De activiteiten van Bijvoet Obdam bestaan uit warehousing en business to business distributievervoer. Na overleg tussen beide partijen is men tot de conclusie gekomen dat deze activiteiten heel mooi aansluiten bij die van van Straalen de Vries.

Voor Bijvoet Transporten betekent dit dat hun activiteiten met hun volledige wagenpark van 35 auto’s en 60 personeelsleden onveranderd zullen worden voortgezet vanuit de vertrouwde locatie in Obdam. De continuïteit van de dienstverlening aan hun klanten is op deze manier gewaarborgd en door de samenwerking zal deze verder worden geoptimaliseerd.

Publicatiedatum: