Nieuwe gezichten bij Air So Pure

Air So Pure zal dit jaar met een compleet nieuw team aanwezig zijn tijdens IPM Essen. De met Forever Plants gedeelde stand is tijdens deze beurs bemand met twee nieuwe gezichten, te weten John van der Wel en Daan Bartels. Zij zullen de functie van Brandmanager vervullen binnen Air So Pure.

Beiden hebben de ambitie om het merk Air So Pure met haar luchtzuiverende planten verder uit te bouwen en nog sterker in de markt te zetten. Tijdens de IPM in Essen zullen zij dan ook klaarstaan om kennis te maken en hun visie met u delen. Air So Pure is tijdens deze beurs te vinden in standnummer 1B35 in hal 1.

Air So Pure
Het merk Air So Pure omvat een groep planten waarvan de gezonde effecten (hoogste categorie) wetenschappelijk zijn bewezen. De aanwezigheid van deze planten die de lucht zuiveren zorgt voor een gezonder en prettiger woon – en werkomgeving waardoor meer welzijn, een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim wordt bereikt. 

Binnen de Air So Pur groep vallen 15 gepassioneerde kwekers met een breed assortiment sterk luchtzuiverende potplanten. Deze kwekers gaan verantwoord om met energie, afval en beperken het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen tot het minimum door hoofdzakelijk met biologische bestrijding te werken.

Forever Plants
De keuze om de stand te delen met Forever Plants is logisch; Forever Plants is al enige tijd lid van Air So Pure en levert de luchtzuiverende Ficussen en Draceana’s. Beide planten zijn getest op hun luchtzuiverende kwaliteiten en maken het toch al diverse assortiment van Air So Pure compleet.

Brands of Plants
Air So Pure is onlangs een samenwerking aangegaan met diverse leveranciers van groene plantenconcepten. Tezamen vormen zij Brands of Plants. Daarmee hebben zij de intentie om ook in de Duitse Tuincentra betere conceptpresentaties te leveren. Door deze concepten samen op een winkelvloer te presenteren versterken zij de eigen concepten en kunnen zij binnen deze samenwerking elkaars kwaliteit waarborgen. De Duitse markt reageert enthousiast: de eerste tafels zijn geplaatst en er staan meer conceptplannen op stapel.

Voor meer informatie:
Air So Pure
John van de Wel:  john@airsopure.nl | +31 (0)6 4490 1212
Daan Bartels: daan@airsopure.nl | +31 (0)6 1058 8409
Kantoor: info@airsopure.nl | +31 (0)6 4277 1510


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven