4Mex logistics viert vijfjarig jubileum

Tholen – “Ach, ons eerste lustrum mag geen naam hebben,” vertelt Peter Stuurman van 4Mex Logistics. “We doen gewoon ons werk en dat doen we goed.” 4Mex Logistics is in september 2014 opgericht en in juli 2015 gekocht door Stuurman Storage BV, waarvan Peter DGA is.

“Ons bevrachtingskantoor is gespecialiseerd in het regelen van retourladingen voor koel- en vriesauto’s vanuit Frankrijk naar overige EU landen. De meeste opdrachtgevers zijn dan ook voor het merendeel Franse exporteurs/expediteurs en Duitse importeurs. Bij onze oprichting deden we Italië er ook nog bij maar we hebben besloten ons verder te specialiseren in de Franse markt voor het wegtransport. Frankrijk is met haar wetgeving, wachttijden, stakingen en blokkades niet het makkelijkste land om op te rijden. Ons zes man tellende team heeft echter ruime ervaring in de branche en spreekt haar talen waarmee wij dus de service kunnen bieden aan onze klanten die nodig is. In de vijf jaar tijd dat we bestaan zijn we in 2015 ook verhuisd naar een nieuwe locatie in Krimpen aan de IJssel. We staan bijna met de voeten in het water van de Hollandsche IJssel waar dagelijks de schepen voorbij komen varen.”

“Door de eisen die wij stellen aan het personeel, ervaring in de branche en een goede beheersing van het Frans, Duits en Engels, is het soms moeilijk om aan personeel te komen. Vaak zien we dat mensen of het een, of het ander hebben maar niet allebei. We denken er nu wel over om jong talent aan te nemen die we nog binnen het bedrijf de nodige ervaring kunnen meegeven.”

Voor meer informatie:
4Mex Logistics B.V.
Schaardijk 19K
Industrie Terrein Stormpolder
2921 LG Krimpen aan den IJssel
Tel: +31 (0)85-4877960 (24/7)
operations@4mexlogistics.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.