Schoneveld breeding presenteert nieuwe grootbloemige winter Cyclaam

Tijdens IPM 2020 presenteert Schoneveld breeding de Cyclamen Super Serie Vintro, haar eerste grootbloemige winter Cyclaam. Deze serie is geschikt voor winterbloei en koude teelt. Vintro bloeit van januari tot en met maart.

Te zien tijdens IPM en Cyclamen Open Dagen
Deze nieuwe winter Cyclamen staan in bloei tijdens IPM en worden dan officieel aan het grote publiek gepresenteerd. Vintro is als halfwas plant ook te zien tijdens de Cyclamen Open Dagen van Schoneveld breeding in week 43 tot en met week 45.

Over Vintro
Vintro is een grote Cyclaam met grote bloemen en dikke stelen. Deze serie is geschikt voor winterbloei en koude teelt. De bloeiperiode van deze Cyclaam is januari tot en met maart.

Vintro is in de periode 2019 / 2020 geïntroduceerd, heeft momenteel 5 kleuren en is geschikt voor de potmaten 12 cm tot en met 14 cm.

Personen die geïnteresseerd zijn om de Cyclamen Open Dagen te bezoeken worden verzocht dit per mail of via 0571 271717 even te laten weten.

 

Voor meer informatie:
Schoneveld Breeding
Sluinerweg 15
7384 SC Wilp
Edwin Blankenvoort
E: edwinblankenvoort@schoneveld.nl www.schoneveld-breeding.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.