Bremkens Orchids en Dümmen Orange slaan handen ineen voor opkweek phalaenopsis Europa

Dümmen Orange en Bremkens Orchids hebben een overeenkomst getekend voor de opkweek van phalaenopsis uit het assortiment van Dümmen Orange in de productiefaciliteiten van Bremkens in Duitsland. Verder gaan de verkoopteams van beide bedrijven samenwerken om de planten bij de kweker te krijgen.


V.l.n.r.: Edwin van den Nieuwendijk (Sales Manager Bremkens) Noelia Mansilla (SVP Commercial Operations EMEA Dümmen Orange) Christian Bremkens (MD Bremkens), Maurice van Leeuwen (IPT Leader Tropicals Dümmen Orange)

Familiebedrijf Bremkens Orchids is een van de grootste producenten van jonge planten in Europa. De opkweek van vindt plaats onder drie hectare glas in het Duitse Geldern-Walbeck. Met deze nieuwe overeenkomst wordt het bedrijf de voorkeurspartner voor Dümmen Orange voor de opkweek van phalaenopsis in Europa.

De overeenkomst betreft ook de samenwerking tussen de salesteams van beide bedrijven. Edwin van den Nieuwendijk (Sales Manager bij Bremkens Orchids) en Christian Bremkens gaan samen met het Sales Team van Dümmen Orange het product in heel Europa aan de man brengen. Beide bedrijven onderzoeken ook de mogelijkheid voor gezamenlijke promotie-activiteiten, proeflocaties en aanvullende dienstverlening richting telers.

Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com

 

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.