Terugblik Duurzame Donderdag bij Royal Lemkes

"Een duurzame toekomst vraagt een radicale mindshift van hoe wij als mens en als leider naar organisaties, systemen, ketens en samenwerking kijken. De werkelijke stap vooruit zit niet alleen in technologische ontwikkeling, maar in het radicaal durven loslaten van systemen die uitsluitend gericht zijn op economische groei. Er staat een planeet in brand, zo kan het niet langer. Alleen wij kunnen iets doen!"

Afgelopen donderdag organiseerde Royal Lemkes voor het derde jaar op de rij de 'Duurzame Donderdag', alwaar relaties van het bedrijf - er waren maar liefst 175 mensen aanwezig - zich door drie bevlogen sprekers op de feiten lieten drukken.

De sprekers waren Geanne van Arkel van Interface EMEA, Willem Ferwerda van Commonland en Jelle de Jong, directeur van het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN).

Willen Ferwede schetste treffend de uitdaging waar de mensheid zich nu voor geplaatst ziet. "Het huidige economische stelsel leidt tot kaalslag van onze planeet. We zijn toe aan een nieuw model waarin niet alleen producten maar ook natuur en functies van ecosystemen een prijskaartje krijgen."

Voor meer informatie
Royal Lemkes
+31 10 524 3800
mail@royallemkes.nl
www.royallemkes.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.