Leon Eijgenraam ontvangt ‘Lifetime Achievement Award'

Leon Eijgenraam, oud-directeur en voormalig eigenaar Zyon Group, heeft een ‘Lifetime Achievement Award’ ontvangen. Hij ontving de prestigieuze onderscheiding tijdens de FPC Fresh Awards 2019 in ‘The Pavillion at the Tower of London’ op 6 juni j.l.

Leon Eijgenraam ontving deze eervolle onderscheiding voor de impact die hij gedurende zijn lange carrière heeft gehad op de Britse bloemen- en plantenindustrie. “Leon is al ruim 40 jaar pionier en innovator in de bloemen- en plantenindustrie”, sprak presentator Graeme Swann (voormalig Brits internationaal cricketspeler) de zaal toe. Jaarlijks komen de leden van het Fresh Produce Consortium samen voor de FPC Fresh Awards. Verschillende onderscheidingen worden uitgereikt voor uitzonderlijke prestaties binnen de Britse horti-industrie.


De trotse Leon Eijgenraam (m) ontving de onderscheiding uit handen van presentator Graeme Swann (r). Zij werden in 'The Pavillion at the Tower of London' vergezeld door sponsor Graham Young (l) van Greencell, sponsor van de ontvangen onderscheiding. (Fotocredits: Nick Dawson, Smile Photography)

Leon heeft 40 jaar lang aan het roer gestaan van verschillende bedrijven, maar dit ervaart hij als erg bijzonder: “Ik vond het erg eervol om deze onderscheiding te mogen ontvangen, voornamelijk omdat ik de eerste niet-Britse winnaar was”, aldus Leon Eijgenraam. Midden jaren '80 was de voorganger van het huidige Zyon Group de eerste exporteur die direct aan de retail in Engeland leverde. Een memorabel moment. Zyon Group en haar hele voorgeschiedenis: met recht retailpioniers. Ze kunnen de aankomende jaren voortbouwen op een mooie, gedegen basis aan kennis en ervaring.

Het toekomstperspectief is al helder: vanaf begin 2019 valt de club onder de vlag van Floral Trade Group. Zyon ‘Group’ gaat daarom verder onder het kort en krachtige Zyon, ondersteund door de kracht van samenwerking. Dit volwaardige partnerschap bouwt het jonge team van retailspecialisten ook op met relaties. Het doel van Zyon is om gezamenlijk met de klant de bloemen- en plantencategorie binnen Europese retailketens door middel van innovativiteit succesvol te maken.

Met Martijn van Noort aan het roer breekt er een nieuw tijdperk aan voor Zyon. “Onze ambitie voor de komende jaren? Nog meer middelgrote tot grote retailketens in Europa gelukkig maken met onze
hoogwaardige service en producten”, aldus de kersverse directeur.

Voor meer informatie:
Zyon Group
https://zyon.eu/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven