Ronald van Veen nieuwe voorzitter Colours of Nature

Op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Colours of Nature op 3 januari jl. werd bekend gemaakt dat Ronald van Veen (Van Veen Gerbera)  na twaalf jaar de voorzittershamer van Willem Batist (Batist Gerbera) overneemt. 

Ronald van Veen (47) zal als nieuwe voorzitter het gezicht naar buiten zijn van Colours of Nature en wordt eindverantwoordelijke voor de vereniging en de commercie. Ronald was de afgelopen jaren ook al bestuurslid naast Willem Batist. In zijn nieuwjaarsspeech dankt Van Veen zijn voorganger Willem Batist voor zijn vele jaren van voorzitterschap, zijn heldere visie en de vele uren waarin hij voor de club een belangrijke rol heeft gespeeld om te zorgen dat Colours of Nature is geworden tot wat zij nu is. Naast een nieuwe voorzitter heeft de telersvereniging ook twee nieuwe bestuursleden aangesteld. Ronald van der Lans (Zwethco BV) wordt verantwoordelijk voor operationele zaken (o.a. logistiek centrum en ICT) en Twan Breugem (Breugem VOF) voor het team van medewerkers en financiële zaken. Met deze bestuursvernieuwing gaat de vereniging op volle sterkte door in haar rol als de minigerberaspecialist voor de retail in Europa.

Over Colours of Nature
Colours of Nature is een Nederlandse coöperatie van minigerberatelers, die sinds 2004 is opgericht met als doel om de afzet van minigerbera’s samen op te pakken en haar klant volledig te ontzorgen. Ondertussen teelt de vereniging op negen kwekerijen en 32 ha onder één naam meer dan 250 miljoen mini gerbera’s per jaar, die via de retail uiteindelijk bij de consument thuis in de vaas terechtkomt. De belangrijkste pijlers van de afzetcoöperatie zijn de mogelijkheid van levering in grote volumes, bovengemiddelde kwaliteit, maatwerk, meedenken met de klant en de focus op grootschalig inkopende partijen. Een echte XXL leverancier. Meer over Colours of Nature en haar assortiment is te vinden op www.minigerbera.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven